Website van Hans Boehlee

Geschreven door Hans Boehlee op . Gepost in Hans Boehlee

Augustus 2014-2016

Dit is het begin van mijn prachtige nieuwe website, inmiddels alweer twee jaar oud. 

Mijn oude website was nog gemaakt met FrontPage 2003. Nu meer dan 13 jaar oud. Het werd hoog tijd om te vernieuwen. Mijn zoon Léon heeft een mooie eigentijdse website gemaakt. Het is een prachtige interactieve familie website geworden. Had niet gedacht dat er zo veel mogelijk zou zijn. Nu krijg ik een melding op mijn kranten artikelen dat ze gedownload zijn. Geeft je gelijk weer stimulans om meer te gaan publiceren en mijn weblog vaker bij te werken.

Ik heb veel tijd gestoken in het schrijven van mijn logboek over onze Albatros sloep de "Crème Boehlee". Vanaf het prille begin en als zeer onervaren schipper heb ik al onze ervaringen vastgelegd in het logboek. Een vriend van ons Dick Klein attendeerde er mij op ook vanaf het begin een logboek te hebben bijgehouden, naderhand weet je niks meer te herinneren.

Ik heb zelfs mijn klein vaarbewijs gehaald. Het ging wel kribbelen, nu mocht ik met een groot schip varen. Nou ja een groot schip, je hebt pas een vaarbewijs nodig als je een boot van meer dan 15 meter of sneller vaart dan 20km/u. We hebben zelfs een heus jacht van 12 meter gehuurd en alles is beschreven in ons logboek.

Mijn hobby motorrijden is door de komst van de sloep op de tweede plaats gekomen. Ik heb zelfs mijn motor in 2014 verkocht. Mijn twee laatste motorfietsen waren allebei de fantastische Yamaha R1. De eerste was een tweedehands een paar maanden oud met 800km op de teller. Wil toch wel wat meer leuke motor herinneringen vastleggen op de website.

Helaas heb ik vorig jaar het er een beetje bij laten zitten. Ga proberen dit verder aan te vullen. Het logboek van onze Crème Boehlee is nu in een weblog verwerkt, zodat je onze laatste ervaringen direct kunt lezen. Ook wil ik nog mijn logboek in een soort boekvorm op de website plaatsen zodat je vanaf het begin mijn ervaringen met onze Albatros sloep kunt doorlezen.

Afgelopen zomer is onze site gehackt en op zwart gezet. Léon heeft alles weer in orde kunnen maken, alleen zijn er toch hier en daar dingen verloren gegaan. Tijd om alles weer eens door te nemen. De links naar websites werken soms niet meer, dus vond ik het wel tijd om dit ook te herstellen.

Vorig jaar maart 2015 is Corrie door een burn-out op een vervelende wijze haar baan kwijtgeraakt. Corrie is nu, oktober 2016, eindelijk weer een beetje de oude geworden. Ondanks nog steeds haar angst in de auto. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden van de website in het slob geraakt. Samen doen we erg veel nu Corrie ook thuis is. Er kwam dus niet veel van om de website, mijn blog en het logboek van de "Crème Boehlee" actueel te houden.

Groet 
Hans Boehlee

11 oktober 2016